[linux-dvb] Please see if you can help: Twinhan VP 1025 DVB-S PCI Card

Manu Abraham abraham.manu at gmail.com
Tue Aug 15 15:48:00 CEST 2006


Dave Schile wrote:

> I just used hg to download the latest v4l-dvb and dvb-apps from
> Mercurial and everything compiled and installed fine.  The drivers all
> modprobe fine.  I modpobe in this order:
> dvb-core
> bttv
> dvb-bt8xx
> dst
> 
> Is there anything I'm missing there?
> dmesg says:
> ###############dmesg#####################
> DVB: registering new adapter (bttv0).
> dst(0) dst_get_device_id: Recognise [DST-03T]
> dst(0) dst_get_device_id: Unsupported
> dst(0) dst_check_mb86a15: Found a MB86A15 NIM
> dst(0) dst_get_device_id: [DST-03T] has a [MB 86A15]
> dst(0) dst_get_device_id: [DST-03T] has a [MB 86A15]
> DST type flags : 0x2 ts204 0x4 symdiv 0x10 firmware version = 2
> dst(0) dst_get_mac: MAC Address=[00:08:ca:19:d2:00]
> DVB: registering frontend 0 (DST DVB-S)...
> ###########################################
> this seems fne to me.

frontend and card driver 's everything 's fine and perfect.


> Now the problems...
> dvbtune to the satellite Galaxy 10R at 123 degrees west., I'm in
> southern California:
> 
> # dvbtune -f 11800000 -p V -s 26657
> Using DVB card "DST DVB-S"
> tuning DVB-S to L-Band:0, Pol:V Srate=26657000, 22kHz=off
> polling....
> Getting frontend event
> FE_STATUS:
> polling....
> polling....
> polling....
> 

Looks like no signal. Something else is wrong .. ?


Manu





More information about the linux-dvb mailing list