[linux-dvb] Problems with AVerTV DVB-T Volar

oriol martinez orialcal at gmail.com
Sat Jun 17 15:09:05 CEST 2006


Hi, I'm trying to run a AverTV DVB-T Volar on a Gentoo system with kernel
2.6.16. I've follow all the instructions I've found in Patrick Boettcher's
web page.

The problem is that when I connect the device in syslog only appears:

hub 1-0:1.0: state 7 ports 8 chg 0000 evt 0002
ehci_hcd 0000:00:1d.7: GetStatus port 1 status 001803 POWER sig=j CSC
CONNECT
hub 1-0:1.0: port 1, status 0501, change 0001, 480 Mb/s
hub 1-0:1.0: debounce: port 1: total 100ms stable 100ms status 0x501
ehci_hcd 0000:00:1d.7: port 1 high speed
ehci_hcd 0000:00:1d.7: GetStatus port 1 status 001005 POWER sig=se0 PE
CONNECT
usb 1-1: new high speed USB device using ehci_hcd and address 3
ehci_hcd 0000:00:1d.7: port 1 high speed
ehci_hcd 0000:00:1d.7: GetStatus port 1 status 001005 POWER sig=se0 PE
CONNECT
usb 1-1: default language 0x0409
usb 1-1: new device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
usb 1-1: Product: A808
usb 1-1: Manufacturer: AVerMedia
usb 1-1: SerialNumber: 500565101826
usb 1-1: uevent
usb 1-1: device is bus-powered
usb 1-1: configuration #1 chosen from 1 choice
usb 1-1: adding 1-1:1.0 (config #1, interface 0)
usb 1-1:1.0: uevent
drivers/usb/core/inode.c: creating file '003'

It seems that there is no specific driver for my device so it loads the
default. I'm not sure of what I'm doing wrong, I've load all the modules
that are loaded in the how-to and I've put all the firmware's that I've
found in /lib/firmware.

Any idea?

Thanks,

Oriol Martínez Pujol
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.linuxtv.org/pipermail/linux-dvb/attachments/20060617/a80315be/attachment-0001.htm


More information about the linux-dvb mailing list