[linux-dvb] HVR-1300 only analog?

ThomP Pontoppidan thomp3 at gmail.com
Sun Oct 8 00:16:12 CEST 2006


Hi,

I just tried installing my HVR-1300 (again) seeing that it has been merged
with the main tree. I downloaded this tree: v4l-dvb-7efa405e2d66 and did:

make ivtv
make
make install

After a reboot, dmesg shows this:
cx2388x cx88-mpeg Driver Manager version 0.0.6 loaded
cx2388x v4l2 driver version 0.0.6 loaded
sis630_smbus 0000:00:02.0: SIS630 comp. bus not detected, module not
inserted.
CORE cx88[0]: subsystem: 0070:9601, board: Hauppauge WinTV-HVR1300
DVB-T/Hybrid MPEG Encoder [card=56,autodetected]
TV tuner 63 at 0x1fe, Radio tuner -1 at 0x1fe
tveeprom 0-0050: Hauppauge model 96019, rev C6A0, serial# 544048
tveeprom 0-0050: MAC address is 00-0D-FE-08-4D-30
tveeprom 0-0050: tuner model is Philips FMD1216ME (idx 100, type 63)
tveeprom 0-0050: TV standards PAL(B/G) PAL(I) SECAM(L/L') PAL(D/D1/K)
ATSC/DVB Digital (eeprom 0xf4)
tveeprom 0-0050: audio processor is CX882 (idx 33)
tveeprom 0-0050: decoder processor is CX882 (idx 25)
tveeprom 0-0050: has radio, has IR remote
cx88[0]: hauppauge eeprom: model=96019
input: cx88 IR (Hauppauge WinTV-HVR130 as /class/input/input2
cx88[0]/2: cx2388x 8802 Driver Manager
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKB] enabled at IRQ 11
PCI: setting IRQ 11 as level-triggered
ACPI: PCI Interrupt 0000:00:0b.2[A] -> Link [LNKB] -> GSI 11 (level, low) ->
IRQ 11
cx88[0]/2: found at 0000:00:0b.2, rev: 5, irq: 11, latency: 64, mmio:
0xce000000
ACPI: PCI Interrupt 0000:00:0b.0[A] -> Link [LNKB] -> GSI 11 (level, low) ->
IRQ 11
cx88[0]/0: found at 0000:00:0b.0, rev: 5, irq: 11, latency: 64, mmio:
0xcc000000
USB Universal Host Controller Interface driver v3.0
tuner 0-0043: chip found @ 0x86 (cx88[0])
tda9887 0-0043: tda988[5/6/7] found @ 0x43 (tuner)
tuner 0-0061: chip found @ 0xc2 (cx88[0])
tuner 0-0061: type set to 63 (Philips FMD1216ME MK3 Hybrid Tuner)
tuner 0-0063: chip found @ 0xc6 (cx88[0])
wm8775 0-001b: chip found @ 0x36 (cx88[0])
cx88[0]/0: registered device video0 [v4l2]
cx88[0]/0: registered device vbi0
cx88[0]/0: registered device radio0

The way I read this, it found the analog part but not the DVB-part? I
already got a Nova-T-500 working and after installing the HVR I still have
only two adapters in /dev/dvb/

Any clues?

I'm running Fedora 2.6.17-1.2187_FC5.

Regards,
ThomP
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.linuxtv.org/pipermail/linux-dvb/attachments/20061008/3400ff2f/attachment.htm


More information about the linux-dvb mailing list