[linux-dvb] Re: Unable to find symbol mt352_attach()

Andrew de Quincey adq_dvb at lidskialf.net
Thu Sep 7 07:03:32 CEST 2006


On Saturday 12 August 2006 16:09, Andrew de Quincey wrote:
> On Saturday 12 August 2006 15:45, Martin Dauskardt wrote:
> > > From: Andrew de Quincey <adq_dvb at lidskialf.net>
> > >
> > > On Saturday 12 August 2006 13:27, Martin Dauskardt wrote:
> > > > since about 30.07.07 the hg drivers seem to be broken for Airstar2
> > > > and Pinnacle PCTV 300i I think the reason is in both cases the
> > > > "Unable to
> > >
> > > find
> > >
> > > > symbol mt352_attach()"
> > > >
> > > > on this machine Siemens DVB-C + TT 1500C are working, but not the
> > >
> > > Airstar2:
> > >
> > > Try turning "Attach frontends.." in Kconfig off and rebuild to see if
> > > that makes it go away. I think if the various kernel support files
> > > (system.map, modules.deps etc) ain't right, it fails.
> >
> > yes, this works! Does this mean I have now the same behaviour as in older
> > drivers? or are there any disadvantages?
>
> Yeah; the only disadvantage is that it'll load all the demod modules
> referenced by that driver... so a bit of wasted memory really.
>
> > How could the attach function be
> > solved for mt352?
>
> It /should/ be working.. I need to do some investigation into what breaks
> it really; just not had the time yet.
>
> Perhaps we should switch the default to 'N' for the meantime tho.

Hi - what version of module-init-tools are you using? I've just found that 
anything < 3.2 doesn't work right with dvb attach.



More information about the linux-dvb mailing list