[linux-dvb] 2x Nova-T 500

Andrew Herron totallymaxed at gmail.com
Thu Mar 22 21:38:52 CET 2007


We're successfully running 3 x T500 in our VDR systems under debian Kernel
2.6.16.20

On 3/22/07, Jonathan Wood <jonathanwood at clara.net> wrote:
>
> I'm having some problems getting two Nova-T 500 working in a single
> system. Either one of the cards works fine by itself, but as soon as I
> have a second card it hangs the kernel when its detecting the second
> card (will try and get the console logger working to get some more debug
> from this). I've tried the usual sort of stuff like disabling all
> onboard usb ports and swapping the PCI's round but it hasn't made any
> difference.
>
> CPU: AMD Athlon XP 3200+
> MOBO: A7V600-X (KT600)
> Kernel: 2.6.21-rc4
>
> Is anyone running 2x Nova-T 500 in the same system with success? any
> ideas why they wouldn't work?
>
> I'm also occasionally seeing the the usb disconnection problem, as
> reported by some other users (just happened when writing this email),
> but thats another issue,
>
> Best Regards,
>
> Jonathan
>
> --
> Jonathan Wood
> jonathanwood at clara.net
>
> _______________________________________________
> linux-dvb mailing list
> linux-dvb at linuxtv.org
> http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.linuxtv.org/pipermail/linux-dvb/attachments/20070322/3a5f86f2/attachment.htm


More information about the linux-dvb mailing list