[linux-dvb] TT-3200 not able to use last multiproto...

ferrarir at libero.it ferrarir at libero.it
Fri Nov 9 01:04:38 CET 2007


Hallo,
 i'm having problem with las multiproto (multiproto-bad6ebd6bf8c).
- i unpacked the archive into /usr/src
- entered multiproto-bad6ebd6bf8c/
- make all
- sudo make install
- rebooted
kaffeine (installed from synaptic on an ubuntu system) isn't able to display any image. When watching a channel with kaffeine 
tail -f /var/log/syslog reports:
-----------------------------------
Nov  9 00:41:38 code-red2 kernel: [ 2722.805144] stb0899_read_status: Unsupported delivery system
Nov  9 00:41:39 code-red2 kernel: [ 2723.304650] stb0899_search: Unsupported delivery system
Nov  9 00:41:39 code-red2 kernel: [ 2723.304662] stb0899_read_status: Unsupported delivery system
Nov  9 00:41:39 code-red2 kernel: [ 2723.804195] stb0899_search: Unsupported delivery system
Nov  9 00:41:39 code-red2 kernel: [ 2723.804210] stb0899_read_status: Unsupported delivery system
Nov  9 00:41:40 code-red2 kernel: [ 2724.303682] stb0899_search: Unsupported delivery system
Nov  9 00:41:40 code-red2 kernel: [ 2724.303694] stb0899_read_status: Unsupported delivery system
Nov  9 00:41:40 code-red2 kernel: [ 2724.803509] _stb0899_read_reg: Reg=[0xf12a], data=c8
Nov  9 00:41:40 code-red2 kernel: [ 2724.803517] stb0899_sleep: Going to Sleep .. (Really tired .. :-))
-------------------------------------------------
if i szap (the hacked one) to a channel:
-szap -p -t0 -n <any_number>
------------------
Querying info .. Delivery system=DVB-S
using '/dev/dvb/adapter0/frontend0' and '/dev/dvb/adapter0/demux0'
----------------------------------> Using 'STB0899 DVB-S' DVB-S
do_tune: API version=3, delivery system = 0
do_tune: Frequency = 1428000, Srate = 27500000
do_tune: Frequency = 1428000, Srate = 27500000


status 1e | signal 0164 | snr 00b0 | ber 00000000 | unc fffffffe | FE_HAS_LOCK
status 1e | signal 0164 | snr 00b0 | ber 00000000 | unc fffffffe | FE_HAS_LOCK
status 1e | signal 0164 | snr 00ae | ber 00000000 | unc fffffffe | FE_HAS_LOCK
--------------------
- cat /dev/dvb/adapter0/dvr0 > bar.ts
- mplayer bar.ts
i'm able to watch the channel.

What is wrong?
What i messed up?
please help
TIA



More information about the linux-dvb mailing list