[linux-dvb] HVR-1800 Analouge Issues

Steven Toth stoth at linuxtv.org
Mon Sep 29 23:01:24 CEST 2008


Dustin Coates wrote:
> Dustin Coates wrote:
>> Steven Toth wrote:
>>  
>>> Dustin Coates wrote:
>>>    
>>>>  
>>>>
>>>>  
>>>>
>>>> *From:* linux-dvb-bounces at linuxtv.org 
>>>> [mailto:linux-dvb-bounces at linuxtv.org] *On Behalf Of *Dustin Coates
>>>> *Sent:* Thursday, September 25, 2008 7:36 PM
>>>> *To:* linux-dvb at linuxtv.org
>>>> *Subject:* [linux-dvb] HVR-1800 Analouge Issues
>>>>
>>>>  
>>>>
>>>> Hi Everyone,
>>>>
>>>>  
>>>>
>>>>                 Ok I’ve recently decided to start seeing if I can 
>>>> figure out the issue with the Analouge, on this card, first my 
>>>> normal dmesg.
>>>>       
>>> The analog encoder works fine for me.
>>>
>>> In my case the basic analog tuner is usually /dev/video0 and the 
>>> encoder is video1.
>>>
>>> Launch tvtime (which opens video0) tune and everything is fine, then 
>>> cat /dev/video1 >test.mpg is working as expected.
>>>
>>> - Steve
>>>
>>>
>>>     
>> Ok, TVTime works, still some static on a mostly the lower, and higher
>> channels.
>>
>> Mythtv is only showing a green screen.
>>
>>
>> _______________________________________________
>> linux-dvb mailing list
>> linux-dvb at linuxtv.org
>> http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb
>>   
> Mythbackend.log is showing these errors.
> 
> VIDIOCGCHAN: Invalid argument
> VIDIOCMCAPTUREi0: Invalid argument
> VIDIOCMCAPTUREi1: Invalid argument
> VIDIOCMCAPTURE0: Invalid argument
> VIDIOCMCAPTURE1: Invalid argument
> 
> 
> I think if i can get past these errors it might just work...

When tvtime was running can you try cat /dev/video1 >test.mpg as I 
suggested?

- Steve




More information about the linux-dvb mailing list