[linux-dvb] Technotrend C-2300 and CAM

Jan Schneider jan at horde.org
Sun Feb 1 23:54:34 CET 2009


Zitat von Tomas Drajsajtl <linux-dvb at drajsajtl.cz>:

>> Hi,
>>
>> for some reason, my CAM (Alphacrypt Classic) doesn't seem to be
>> detected by my Technotrend C-2300/CI combination. There is nothing in
>> the kernel log/syslog when inserting or removing the card. I updated
>> the card to the latest firmware (3.18) to no avail.
>> I don't even know where to start debugging. No windows here, so I
>> can't really tell whether this is a hardware problem.
>> Any hints on where to start looking would help. The combination seems
>> to work fine for almost everybody, beside one single thread on this
>> list in 2007 that didn't come to a conclusion either.
>>
>> Jan.
>
> Hi Jan, I have the same problem with my C-2300 card and TechniCrypt CX
> (CAM). After several days of testing different kernels and drivers I tried
> it somewhere in Windows and found that it's not working there as well. Maybe
> some HW incompatibility... The CAM I have is the only one provided and
> supported by my cable operator so I had to get another card. C-1501 is
> functional for me and even cheaper.

Thanks for the feedback. The Alphacrypt CAM seems to be known as  
working fine with that card, and I would hate to have to install  
Windows just to rule out a hardware issue. But I guess I'd give it a  
try if no-one else has some idea.

Jan.

-- 
Do you need professional PHP or Horde consulting?
http://horde.org/consulting/




More information about the linux-dvb mailing list