[linux-dvb] Problem with TV card's sound (SAA7134)

panagiotis takis_rs takispadaz at hotmail.com
Tue Feb 17 18:54:24 CET 2009


Hey!!
 
I have a problem with my tv card(pinnacle pctv 310i)
I can see image but i have no sound.
I have tried both tvtime and kdetv.
 
I have found this http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=568528 . Is it related with my problem?
 
My tv card give audio output with this way: direct cable connection from
tv card to sound card ( same cable witch connect cdrom and soundcard )
 
 
lspci -v
00:09.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7131/SAA7133/SAA7135 Video Broadcast Decoder (rev d1)
        Subsystem: Pinnacle Systems Inc. Device 002f                                                          
        Flags: bus master, medium devsel, latency 32, IRQ 11                                                  
        Memory at dffff800 (32-bit, non-prefetchable) [size=2K]                                               
        Capabilities: [40] Power Management version 2                                                         
        Kernel driver in use: saa7134                                                                         
        Kernel modules: saa7134
 
lspci -nn
00:09.0
Multimedia controller [0480]: Philips Semiconductors
SAA7131/SAA7133/SAA7135 Video Broadcast Decoder [1131:7133] (rev d1)
 
dmesg
http://pastebin.com/m2b8c172f
 
Sorry for my bad english. Please help...
_________________________________________________________________
More than messages–check out the rest of the Windows Live™.
http://www.microsoft.com/windows/windowslive/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.linuxtv.org/pipermail/linux-dvb/attachments/20090217/e7627990/attachment.htm 


More information about the linux-dvb mailing list